Monthly Archives: October 2015

FELHÍVÁS

1
FELHÍVÁS
Sporteszköz, sportág-specifikus technikai eszköz, sportág-specifikus versenyruházat beszerzésére vonatkozó támogatási kérelem benyújtásának lehetőségére
A Magyar Olimpiai Bizottság (1124 Budapest, Csörsz. u. 49-51.) tájékoztatja a nem olimpiai sportágak versenysportjáért felelős szakmai tagozatának tagszervezeteit (sportági szövetségek és szakszövetségek), hogy egyedi döntés alapján támogatja sporteszköz, sportág-specifikus technikai eszköz, illetve sportág-specifikus versenyruházat beszerzését, az állami sport célú támogatások felhasználásáról és elosztásáról szóló 27/2013. (III. 29.) EMMI rendelet alapján, a nem olimpiai sportágak versenyzői létszámának, eredményességének és népszerűségének növelése céljából.
Támogatási kérelmet a MOB nem olimpiai sportágak versenysportjáért felelős szakmai tagozatának tagszervezetei (sportági szövetségek és szakszövetségek) nyújthatnak be.
Nem nyújthat be támogatási kérelmet azon szervezet: Continue reading FELHÍVÁS

Eredményességi támogatások

Tisztelt Szakbizottság Vezetők!

Az Elnökséggel egyeztetve úgy határoztunk, hogy az MRSZ eredményességi támogatáshoz szükséges adatszolgáltatás időpontját szeptember 30-ról, 2015. december 31-re módosítjuk.
Ezáltal a teljes évi teljesítményt figyelembe tudjuk venni a támogatás elosztásánál.

A határidő után érkező 2015. évre vonatkozó eredményeket már nem áll módunkban figyelembe venni, ezért kérek mindenkit, hogy időben küldje a következő információkat:
sportoló neve, versenyen elért helyezése, verseny minősítése (EB, VB, stb), versenyen résztvevő országok száma, nevezési díj összege.

A hatékonyság jegyében kérek mindenkit, hogy egységes dokumentumban küldje az adatokat, ezáltal biztosítva, hogy senki nem marad le a listáról.

Üdvözlettel,
Vizaknai Erzsébet